Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€

Εικονίδιο τηλέφωνο 2331 075001

Search

Όροι χρήσης

Όροι Χρήσης

Εισαγωγή

Η χρήση της ιστοσελίδας Παπαδόπουλος Δημήτριος | Estiahomecollection www.estiahomecollection.gr (στο εξής Estiahomecollection) προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των παρόντων Γενικών Όρων Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας του. Ο επισκέπτης / χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Οι παρόντες γενικοί όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και αγοράς των προϊόντων/υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (στο εξής «Όροι Χρήσης»), καθορίζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις περιήγησης σας στην ιστοσελίδα μας και χρήσης αυτής και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και διέπουν τη σύμβαση πώλησης που συνάπτεται μεταξύ μας για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το Estiahomecollection διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους, σύμφωνα με τις ανάγκες του χωρίς να αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές / επισκέπτες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα.

Σύνδεση με ιστοσελίδες τρίτων

Οι χρήστες / επισκέπτες της ιστοσελίδας www.estiahomecollection.gr μπορούν μέσω υπερσυνδέσμων (hyperlinks), να κατευθύνονται σε ιστοσελίδες τρίτων. Το Estiahomecollection δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες αυτών των ιστότοπων συνεπώς, οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από την χρήση τους, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του αποκλειστικά ευθύνη και οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στις αντίστοιχες ιστοσελίδες.

Πνευματικά δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας όπως τα ονόματα, τα κείμενα, οι εικόνες, τα λογότυπα, τα πάσης φύσεως αρχεία και τα διακριτικά γνωρίσματα, αποτελεί ιδιοκτησία του Estiahomecollection  και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Προσωπικά δεδομένα

Δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν προσωπικά δεδομένα για την περιήγηση στο www.estiahomecollection.gr ή για την πρόσβαση στο περιεχόμενό του εκτός και μόνο όταν οι ίδιοι οι χρήστες / επισκέπτες τα παρέχουν οικειοθελώς με σκοπό την παροχή πρόσβασης σε εφαρμογές ή υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μέσω της ιστοσελίδας. Ωστόσο, εφόσον ο επισκέπτης / χρήστης επιθυμεί να προβεί στην αγορά προϊόντων, για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί του αλλά και γενικότερα για την υποστήριξη, προώθηση και την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, είναι πιθανόν να του ζητηθεί από πλευράς του τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά δεδομένα (όπως όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα των χρηστών προορίζονται αποκλειστικώς και μόνο στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών και της εκτέλεσης των παραγγελιών για την παροχή των προϊόντων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν συναινεί στην κατά τα ανωτέρω χρήση των προσωπικών του στοιχείων, δεν θα πρέπει να συμπληρώσει τα σχετικά πεδία. Η καταχώρηση των στοιχείων του χρήστη κατά την εγγραφή του στην ιστοσελίδα για την παροχή υπηρεσιών μέσω αυτής, θα συνεπάγεται τη συναίνεσή του στη συλλογή και χρήση των προσωπικών του στοιχείων βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας απορρήτου προσωπικών δεδομένων. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του ο χρήστης θα καλείται απαραίτητα ειδικώς και ρητώς να δώσει τη συναίνεσή του αποδεχόμενος την παρούσα πολιτική απορρήτου και όρων προσωπικών δεδομένων. Ο χρήστης έχει το δικαίωμα οποτεδήποτε για την μη χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου ή άλλων στοιχείων του, αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@estiahomecollection.gr. Ο κάθε χρήστης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμεί μπορεί να εναντιώνεται στη χρήση των προσωπικών του δεδομένων, να ζητήσει αναφορά με πληροφορίες των δεδομένων που διατηρούμε ή να ζητήσει μεταβολή ή ακόμη και διαγραφή αυτών. Τα παραπάνω γίνονται με γραπτή αίτηση από τον ίδιο τον χρήστη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@estiahomecollection.gr ή να απευθύνεται στο κατάστημά μας στη Βέροια και οδό Μαλακούση 4 ή στο τηλέφωνο: 23310-75001.

Ασφάλεια Δεδομένων

Το σύνολο των δεδομένων των χρηστών / επισκεπτών προστατεύονται και διαχειρίζονται σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας και ιδίως του ν.2472/1997 και η εταιρεία μας ακολουθεί απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες που θεσπίζονται από το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Επίσης, το σύνολο των δεδομένων, των στοιχείων και των συναλλαγών σας διέπονται από τις αρχές του απορρήτου των επικοινωνιών (ηλεκτρονικών και μη) και των εμπορικών συναλλαγών και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου αυτών κατά τη διαβίβαση ή/και εκτέλεση των συναλλαγών.

Όροι χρήσης eshop

Οι όροι χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναγράφονται αναλυτικά στους παρακάτω συνδέσμους:

No products in the cart.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΚατάστημα