Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€

Εικονίδιο τηλέφωνο 2331 075001

Search

Επιστροφές & αλλαγές

Πολιτική Επιστροφών – Αλλαγές

Το κατάστημα EstiaHomeCollection σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής προϊόντων μέσα σε χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του.

Εάν επιθυμείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία επιστροφής προϊόντων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@estiahomecollection.gr. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος παρακαλούμε να μας στείλετε φωτογραφίες όπου θα φαίνεται ξεκάθαρα το ελάττωμα.

Όροι & Προϋποθέσεις

 • Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα ύπνου όπως μαξιλάρια, προστατευτικά καλύμματα στρωμάτων ή μαξιλαριών.
 • Επίσης δεν γίνεται αποδεκτή επιστροφή σε προϊόντα που έχουν υποστεί επεξεργασία όπως διάδρομοι, χαλιά σε επιθυμητές διαστάσεις ή μοκέτες.
 • Το προϊόν θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχει πλυθεί, να έχει όλα τα ταμπελάκια του και να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.
 • Για να επιστρέψετε ένα προϊόν το συσκευάζετε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι προστατευμένο κατά τη μεταφορά του. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα παραστατικά με τα οποία το παραλάβατε όπως η απόδειξη λιανικής πώλησης.
 • Οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται με την ίδια εταιρεία Courier με την οποία παρελήφθησαν τα προϊόντα. Σε περίπτωση χρήσης άλλης εταιρίας courier τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων

Για την επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος ή σε περίπτωση που παραλάβατε λανθασμένο προϊόν και εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ώστε να ολοκληρωθεί η επιστροφή:

1) Επικοινωνήστε με το κατάστημά μας στέλνοντας e-mail στο info@estiahomecollection.gr, συνοδευόμενο από φωτογραφίες του ελαττώματος εφόσον πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.

2) Σε περίπτωση που παραλάβατε λανθασμένο προϊόν μας στέλνετε e-mail στο info@estiahomecollection.gr, συνοδευόμενο από φωτογραφίες του προϊόντος που παραλάβατε.

Συσκευάζετε και μας επιστρέφετε το προϊόν σε συνεννόηση με την courier που σας το παρέδωσε με χρέωση παραλήπτη.
Η διεύθυνση παράδοσης είναι: ESTIAHOMECOLLECTION-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΜΑΛΑΚΟΥΣΗ 4, ΤΚ 59131, ΒΕΡΟΙΑ, 2331075001

No products in the cart.

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι είναι άδειοΚατάστημα